ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ce mai uită lumea în autobuzele RAT: ghiozdane, telefoane, portofele. Ce trebuie să faci dacă găsești un obiect uitat în autobuz (AUDIO)

Publicat: luni, 9 August 2021 , ora 14.07
Cei care au mai uitat lucruri în autobuze le-au recuperat datorită norocului, mai degrabă

Ghiozdane, telefoane, portofele, chiar dosare cu documente. Sunt lucrurile pe care le uită brașovenii în autobuzele RAT.


Acestea pot fi recuperate de la Biroul obiecte pierdute al RAT BV, de pe strada Poienelor, terminalul de la Roman. Dacă este respectată procedura.


În conformitate cu prevederile legale dar mai ales în conformitate cu normele morale și cu bunul simț, persoanele care găsesc un bun pierdut în autobuzele / terminale noastre, sunt rugate să îl predea la biroul de obiecte pierdute al societății noastre. În cazul în care nu se pot deplasa până acolo, să îl predea conducătorului auto al mijlocului de transport; eventual - mai ales în cazul documentelor - doamnelor colege casiere de la punctele noastre de vânzare situate în tot orașul”, a spus purtătorul de cuvânt al RAT Bv, Silviu Ștefan.


Obiectele care ajung la Biroul din cadrul RAT sunt postate pe pagina de Facebook a operatorului de transport. După câteva zile, dacă obiectele nu sunt revendicate de proprietari, acestea sunt predate Poliției.

Adina Chirvasă