ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sfârșitul de săptămână este cu „Tam-Tam”, la Brașov

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 14.56

Peste 300 de artiști, în aproape 100 de evenimente, ce sunt programate pe 6 scene din oraș. În 3 zile consecutive, din 13 până în 15 august. Pe scurt: Tam-Tam.


Este vorba despre a 3-a ediție a evenimentului în care muzica, teatrul, dansul, artele vizuale și filmul animă Brașovul.

La această ediție, festivalul aduce în fața publicului numai artiști români, majoritatea consacrați, dar și tineri aspiranți, ce vor transforma orașul într-o scenă multiculturală.


Pregătite sunt reprezentații clasice, dar și inovatoare, în spații inedite, în stradă, galerii de artă sau mall. Printre invitați vor fi Robin and the Backstabbers, Mono Jacks și Grimus, Toulouse Lautrec, Eyedrops și mulți alții. În fața publicului vin și cei de la Filarmonica și Opera din Brașov.


Din program mai fac parte evenimente precum: Musiculinaria - concep creativ ce aduce împreună muzica și arta culinară, ateliere de pictură, proiecții de film, improvizații și spectacole de dans, spectacole de teatru în aer liber, concerte de jazz, duo de muzică clasică și asocieri de instrumente cu o libertate completă de exprimare - handpan drum, ateliere de creație pentru copii, spectacol de muzică și tango, swing Boogie Woogie, jam session-uri între artiști etc.


Publicul va putea cunoaște artiștii după concert în dialogurile de la Hubul de pe strada Mureșenilor 27.


Reprezentațiile artistice se vor desfășura în mijlocul oamenilor, în diverse locuri: Piața Sf. Ioan Piața Sfatului, scene alternative în piețele Enescu și la Galeria KronArt, precum și la mall ul din ce ntrul civic Toate evenimentele se desfășoară între orele 13 și 23.


Accesul la reprezentațiile artistice este gratuit, în limita locurilor prevăzute de restricțiile în vigoare, cu respectarea măsurilor de siguranță care se impun în contextul actual.


TAMTAM Festival este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov.

Adina Chirvasă