ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Energiei Brașov

Publicat: miercuri, 8 Septembrie 2021 , ora 19.27

Brașovul va găzdui a 12-a ediție a conferinței Ziua Energiei Brașov, în organizarea Repom. La evenimentul de vineri, 10 septembrie, peste 200 de participanți sunt așteptați la dezbaterile care vor avea câteva teme principale.

Managerul general Repom, Martin Moise, a precizat: "Vom pleca în prima fază de la Pactul Verde european. Practic, Europa și-a propus niște ținte extrem de ambițioase în zona de energie și mediu, respectiv, avem o țintă de a reduce emisiile de dioxid de carbon cu 55% până în anul 2030 și, mai departe, să atingem, în calitate de continent, neutralitatea climatică până în 2050".

Conferința va fi deschisă de secretarul de stat din Ministerul Energiei, Dan Drăgan, iar între speakeri se vor număra și specialiști din mediul internațional. Evenimentul se va desfășura la Hotel Belvedere.

Sorin Țârcă