ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mașina de serviciu a primarului Allen Coliban, parcată neregulamentar, pe o trecere de pietoni

Publicat: luni, 13 Septembrie 2021 , ora 20.21

Mașina de serviciu a primarului Allen Coliban a fost surprinsă, astăzi, parcată pe o trecere de pietoni din apropierea Colegiului Național „Andrei Șaguna”, unde edilul participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

La insistențele jurnaliștilor, primarul a transmis, spre seară, un mesaj prin care și-a asumat ilegalitatea: „Am ajuns la Colegiul Șaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, pentru a vorbi despre investițiile pe care le facem în educație și a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în școli. Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la capătul unei treceri de pe o stradă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor”.

Potrivit legislației în vigoare, primarul Brașovului ar putea fi sancționat cu o amendă cuprinsă între 290 si 435 de lei, la care s-ar putea adăuga două puncte de penalizare. 

Camelia Vlad