ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii din Săcele au transport gratuit și anul acesta

Publicat: marți, 14 Septembrie 2021 , ora 13.48

Elevii din Săcele vor beneficia de gratuitate pentru transportul în comun din municipiu. Totodată, pentru transportul rutier județean, între Săcele și localitatea unde învață, naveta le va fi decontată.

Amănunte ne oferă primarul municipiului Săcele, Virgil Popa: "Elevii cu domiciliul în municipiul Săcele, care învață la unitățile din Săcele, vor putea să-și ridice abonamentul gratuit în baza carnetului de elev sau a adeverinței de la unitatea școlară de unde învață. Iar elevii din Săcele, dar care învață la alte unități din județ, își pot ridica abonamentul tot în baza acestor documente"

Conform noii legislații, din valoarea totală de 85 de lei a abonamentului pentru transport, 34 de lei vor fi subvenționați de administrația locală, iar 51 de către unitățile de învațământ. Valabilitatea unui abonament va fi pe întreg anul școlar plus lunile de vacanță de vară.

Marian Stoica