ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Joi începe cea de-a 144-a stagiune a Filarmonicii Brașov

Publicat: miercuri, 22 Septembrie 2021 , ora 13.10

După o stagiune estivală care a cuprins în special concerte ținute în aer liber, Filarmonica Brașov se întoarce în Sala Patria.


Joi seara, în deschiderea noii stagiuni, este programat un concert somfonic extraordinar al orchestrei Filarmonicii Brașov, care va fi dirijată de maestrul Horia Andreescu.


Solistul serii va fi violonistul Gabriel Croitoru.


Mă bucură foarte mult faptul că Filarmonica Brașov va începe o nouă stagiune alături și pentru publicul brașovean. Vara aceasta am organizat aproape 40 de evenimente în diferite locuri din Brașov și din împrejurimi, în cadrul cărora am prezentat diverse stiluri muzicale, de la muzică baroc sau simfonică la jazz și muzică ușoară, iar acum suntem gata să primim din nou publicul brașovean la Sala Patria începând cu un concert deosebit în care dirijorul brașovean Horia Andreescu va urca pe scenă alături de violonistul Gabriel Croitoru”, a spus Ioan-Dragoș Dimitriu, managerul Filarmonicii Brașov.


Concertul de joi, la fel ca toate evenimentele Filarmonicii Brașov, se va desfășura în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.


Biletele pentru concertul de deschidere al stagiunii 2021-2022 se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov, sau online, pe bilet.ro.

Radio România Brașov FM