ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Copil dat dispărut, la Brașov

Publicat: vineri, 24 Septembrie 2021 , ora 17.54

UPDATE:


Minorul a fost depistat pe raza municipiului Brașov. Din primele informații, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.


...................

Un băiat de 11 ani a fost dat dispărut în această după amiază. Tatăl minorului a sesizat Poliția Municipiului Brașov că acesta a plecat de la școală în jurul orei 13.30, dar nu a mai ajuns acasă.“Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare vizibile, prezintă o pată din naștere pe piciorul drept, în zona coapsei. La momentul plecării acesta purta un fes de culoare neagră, adidași de culoare verde, cu talpă groasă și era îmbrăcat cu geacă de culoare verde închis, model sport, cu glugă, pantaloni de culoare galben muștar, bluză de culoare bej și un hanorac de culoare verde. Minorul nu are asupra sa bunuri și telefon mobil”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la minorul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM