ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Monodramei Independente, în perioada 1-3 octombrie, la Brașov

Publicat: miercuri, 29 Septembrie 2021 , ora 17.31
Brașovenii iubitori de cultură sunt așteptați, la sfârșitul acestei săptămâni, la un festival de teatru altfel.


Teatrul Particular Brașov, în parteneriat cu Radio România Brașov FM organizează în perioada 1-3 octombrie, la Centrul Cultural Reduta, Festivalul Monodramei Independente.


Asta înseamnă că în fiecare spectacol va fi câte un sigur actor pe scenă, care, timp de o oră, va ține publicul cu sufletul la gură.


De altfel, un astfel de festival mai este organizat într-un singur loc din țară, la Bacău.


Avem invitate 6 trupe în concurs. Sunt actori din Constanța, din Pitești, din Cluj, din București care vin și performează în festival. În afara festivalului avem două spectacole: un spectacol al teatrului gazdă, deci al teatrului nostru, iar bucuria mea cea mare este că a răspuns prezent invitației mele Florin Piersic Jr. care va veni cu spectacolul Freak Show”, a spus actrița Dorina Roman, organizator al festivalului și fondator al Teatrului Particular Brașov.


Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar studenții elevii și pensionarii beneficiază de reducere și plătesc doar 15 lei. În plus, organizatorii au decis ca pentru un bilet achiziționat, plătitorul să beneficieze de intrare gratuită la un alt spectacol din cadrul festivalului.


Intrarea se va face pe baza certificatului verde covid, care atestă faptul că persoana a fost vaccinată, are un test negativ sau a trecut deja prin boală.

Monica Neacșu