ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 240 de candidați la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director/director adjunct în școlile brașovene

Publicat: vineri, 15 Octombrie 2021 , ora 18.20
246 de candidați au susținut astăzi proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor de director și de director adjunct din unitățile școlare preuniversitare din județul Brașov.


Chiar dacă au trecut proba de evaluare a dosarelor, primind dreptul de a participa la probele acestui examen, 9 au absentat la examen. Dacă au prezentat documente care să ateste că au absentat din cauza infectării cu virusul SarsCov 2, vor putea participa la sesiunea specială programată în data de 28 octombrie.


Testul standardizat de astăzi a avut 50 de itemi, cu un răspuns corect, prin care s-au evaluat capacități și competențe relevante pentru activitatea de management educațional: capacități cognitive și competențe de management și leadership. Numărul minim de itemi la care un candidat trebuia să răspundă corect pentru a putea obține punctajul minim de promovare a fost 35. Nota minimă, corespunzătoare celor 35 de răspunsuri corecte, pentru ca un candidat să poată fi declarat promovat este 7,00.


În județul Brașov, 157 de candidați (63,82%), au promovat această probă. Aceștia vor susține interviurile în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie. În 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale urmând ca în intervalul 20–22 decembrie să fie emise deciziile de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

Camelia Vlad