ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 900 de vouchere, ridicate de cei de la centre sau medici de familie

Publicat: marți, 2 Noiembrie 2021 , ora 13.04
938 de vouchere de vaccinare au fost distribuite, de către DSP Brașov, centrelor de vaccinare sau medicilor de familie care le-au solicitat. Mai exact 3 centre de vaccinare și 3 medici de familie.


Cele mai multe au fost pentru Centrul de Vest, peste 500 de tichete. Cei care s-au vaccinat și au dreptul la aceste tichete, dar nu le-au ridicat, trebuie să meargă unde s-au imunizat să le ceară. Dacă este cazul, în distribuirea acestora către populație se pot implica și voluntarii de la Crucea Roșie sau de la Direcția de Asistență Socială, în municipiu.


La nivelul municipiului Brașov am avut o discuție pe această temă și prin DAS se pun la dispoziție persoane care să vină în ajutorul celor care eliberează aceste certificate la nivelul fiecarui centru de vaccinare. Crucea Roșie și-a arătat disponibilitatea de a ajuta în întreg județul cu voluntari, atunci când este nevoie. În momentul în care vom avea solicitări, îi vom pune în legătură”, a spus prefectul Județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii.Acordarea alocației de hrană, în cuantum total de 100 de lei, respectiv 5 tichete, a devenit lege din septembrie.


Pot beneficia de ea doar persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, după data de 31 august 2021.


Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Adina Chirvasă