ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spitalul Județean de Urgență se dezice de acțiunile doctorului brașovean acuzat de luare de mită

Publicat: joi, 4 Noiembrie 2021 , ora 13.24
Spitalul Județean de Urgență se dezice printr-un comunicat de presă de acțiunile doctorului brașovean acuzat de luare de mită.


Comitetul director al unității spitalicești a transmis presei faptul că reprezentanții spitalului dezaprobă, condamnă și se delimitează clar de aceste practici, care afectează profund imaginea instituției și nu îi sunt caracteristice.


Considerăm ca acesta este un act individual și fiecare este răspunzător, în fața legii, unității și a societății pentru hotărârile luate”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Clinic Județean de Urgență.


Reamintim faptul că, aseară, Magistrații Tribunalului Brașov au decis, să-l trimită în arest la domiciliu, pentru următoarele 30 de zile, pe medicul cardiolog acuzat că a luat mită de 10.000 de lei pentru o intervenție chirurgicală. Decizia a fost contestată de procurori (Informații aici).

Radio România Brașov FM