ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacolul de teatru multimedia „iHamlet”, din nou la Reduta. Online

Publicat: miercuri, 10 Noiembrie 2021 , ora 14.33

Spectacolul de teatru multimedia „iHamlet”, al Asociației Punctart, din București, se reîntoarce la Brașov, la Centrul Cultural Reduta. Doar online, miercuri, 17 noiembrie, de la orele 19.00.


„iHamlet” este o incursiune multimedia în universul unui Hamlet adolescent. Este bazat pe un text nou, inspirat din personajul Hamlet, scris de brașoveanca Elise Wilk.


H, un adolescent aparent obișnuit, este uimit și dezamăgit de lumea din jur. Atunci când închide ochii, lumea lui se transformă într-o rețea fabuloasă de gânduri și imagini pe care le modelează la infinit, până într-o zi, când tot ceea ce părea sigur se scufundă sub o avalanșă de întrebări. O avalanșă de emoții, sunete, gânduri sparte la infinit, care îi aduc pe Hamlet și celelalte personaje într-un univers multimedia fabulos cu proiecții holografice pentru a construi un Hamlet personal, un Hamlet al acestei generații, un Hamlet de azi.


Prețul biletului este de 10 lei și poate fi achiziționat de pe platforma eventbook.ro.


Adina Chirvasă