ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi de 6.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemie

Publicat: miercuri, 10 Noiembrie 2021 , ora 17.25

Inspectorii de muncă din Brașov au făcut, în ultimele două săptămâni, 34 de controale, 19 dintre acestea efectuate împreună cu polițiștii Secției 1 Brașov.

A fost verificat modul în care angajatorii respectă măsurile impuse de pandemie. 8 agenți economici au fost depistați cu nereguli. Inspectorii de muncă au dat 9 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 amenzi în valoare totală de 6.000 de lei și 3 avertismente.

"Sancțiunile aplicate au vizat în principal neasigurarea triajului epidemiologic, permiterea accesului  persoanelor care nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-COV 2 și desfășurarea activităților în restaurante/terase la peste 50% din capacitatea maximă a spațiului", a explicat inspectorul – șef al ITM Brașov, Adrian Reit.

Inspectorii de muncă au controlat două centre comerciale, 25 de agenți economici din domeniul HORECA, două săli de jocuri de noroc, 4 magazine alimentare și o sală de fitness.

Radio România Brașov FM