ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conflict violent, sâmbătă în Săcele

Publicat: duminică, 21 Noiembrie 2021 , ora 8.46

Conflict violent, sâmbătă în Săcele, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, într-un incident care a avut loc într-un cartier din municipiul Săcele, pentru aplanarea conflictului, în care au fost angrenate mai multe persoane, fiind necesară intervenția unor echipaje de polițiști, jandarmi și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, o persoană a sesizat, prin apel 112, în jurul orei 20,00, faptul că are loc un conflict între mai multe persoane.

Potrivit sursei citate, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

'La fața locului au fost dirijate, de îndată, echipaje de poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii și liniștii publice.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale de către echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului.

Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate întreaga stare de fapt', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Radio România Brașov FM