ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul are 5 dascăli decorați de Ziua Națională a României

Publicat: joi, 2 Decembrie 2021 , ora 16.49

5 profesori au fost decorați, de Ziua Națională a României, de președintele Klaus Iohannis. 5 din 20, din toată țara, recompensați pentru activitate și eforturile depuse pentru formarea tinerei generații în contextul pandemic.

Printre ei, și profesorul Cătălin Ciupală, de la Colegiul Național „Andrei Șaguna”. Profesor de matematică, dar care a făcut această disciplină mai digerabilă decât domeniile umaniste, folosindu-se de noile tehnologii. De altfel, din mâna lui ies, an de an, olimpicii Brașovului la matematică:

simt onorat pe de-o parte, ciudat, pe de altă parte. Câteodată nu înțeleg de ce am primit această decorație, în alte momente ale zilei înțeleg de ce am primit... deci, așa, o ciorbă de sentimente foarte interesante. Una peste alta, sunt chiar foarte onorat”, a spus profesorul Cătălin Ciupală.

Din județul Brașov, au mai fost decorați: Niculina Ancuța Bechi, de la Școala din Ormeniș, Anda Laura Silea, de la Liceul Teoretic „Ion Codru Drăgușanu”, Florentina Tituleac Simin, Școala 5 Săcele, și Carmina Trâmbițaș Vakulovski, de la Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov. Toți au primit Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler.

Adina Chirvasă