ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă un semafor cu buton, montat pe raza municipiului

Publicat: marți, 7 Decembrie 2021 , ora 19.29

Astăzi a fost pus în funcțiune un nou sistem de semaforizare a unei treceri de pietoni, pe str. Calea Feldioarei, la intersecția cu str. Baciului, în cadrul programului pentru creșterea siguranței la trecerile de pietoni, lansat la începutul acestui an. 


Semaforizarea și iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni reprezintă o alternativă pe care Primăria Brașov și-a propus să o implementeze în locul sistemelor de reducere a vitezei (bumpere), potrivit administrației locale.

Până în acest moment au fost instalate 10 semafoare „cu buton” pentru pietoni și 29 de treceri de pietoni iluminate suplimentar. Locațiile au fost stabilite în Comisia de circulație, ținând cont de solicitările poliției rutiere (naționale), pe baza analizei riscului de accidente și a necesarului de fluidizare a traficului.

Camelia Vlad