ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De marți veți putea cumpăra brazi din piețe

Publicat: vineri, 10 Decembrie 2021 , ora 11.56

De săptămâna viitoare, din data de 14 decembrie, se vor deschide, în piețele publice, spațiile pentru vânzarea de brazi de Crăciun.

Este vorba despre brazi românești, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Sorin Toarcea:

“Serviciul Public de Administrare Piețe a stabilit 16 locuri
în cele 5 piețe de unde se vor putea comercializa brăduții de Crăciun. Luni, acest serviciu va organiza o licitație pentru locurile de vânzare, iar de marți, cei care vor câștiga licitația vor putea să își expună brăduții până în data de 24”, a explicat Sorin Toarcea.

Licitația va avea loc la orele 12.
00, iar locurile rămase neatribuite vor fi scose din nou la licitație marți.

Prețul de pornire al licitației publice cel mai mic este în Piața Bartolomeu, 6 lei pe mp pe zi. Cel mai scump, în Piața Astra, de 9 lei pe mp pe zi.

Brașovenii care doresc pot cumpăra brazi și direct de la Regia Pădurilor Kronstadt.

Ca și anul trecut, se vor putea cumpăra brazi de la această regie, dar aceștia vor fi luați direct din pepinieră. Cei interesați se pot duce la sediul Regiei, vor plăti contravaloarea unui brad de Crăciun, după care, la o dată programată, se vor deplasa la pepiniera pe care Regia o are în Săcele, de unde își vor alege brăduțul pe care îl vor lua acasă”, a adăugat Sorin Toarcea.

Adina Chirvasă