ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de ninsori în sudul județului, până marți dimineața

Publicat: luni, 27 Decembrie 2021 , ora 11.19
God galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol, în sudul județului Brașov și la altitudini mari.


Potrivit ANM, până în această seară la ora 22.00, la altitudini de peste 1700 m, în Carpații Meridionali, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Temporar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.


Un al doilea cod galben, valabil până marți dimineața la ora 08:00, a fost emis pentru zona de sud a județului, cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și în zona Carpaților Orientali. Potrivit meteorologilor, va ninge însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent.


Tot până mâine dimineață, în județele Buzău, Brăila, Vrancea, Galați și în cea mai mare parte a județului Tulcea, temporar vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviță, care local vor determina depuneri de polei.

Radio România Brașov FM