ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lecția de Jazz, la Filarmonica Brașov

Publicat: miercuri, 11 Ianuarie 2023 , ora 17.11

„Dacă vesel se trăiește” sau „Twinkle twinkle little star” sunt doar câteva dintre cântecele care se vor putea auzi la Filarmonica Brașov, pe ritmuri de jazz.

Este vorba despre un concert educativ „Lecția de jazz”, ce va avea loc pe 21 ianuarie, iar organizatorii spun că atât copiii cât și adulții, vor participa, alături de artiști de jazz consacrați, la un adevărat spectacol de interpretare, prin care fiecare va avea acces nu doar la partea teoretică a muzicii de gen, dar și la partea practică.

Am luat legătura cu «Clasic e fantastic» și cu Cristina Sârbu, și cu Irina Sârbu, cu amândouă fondatoarele și ne bucurăm că în 21 ianuarie o să vină din nou la Brașov. Au mai fost și anul trecut, cu «Lecția de jazz», alături de Tudor Parghel și Ciprian Parghel. E o lecție interactivă, în care ei și cântă, dar și exemplifică, iar publicul din sală are ceva de învățat, dar poate să și participe la spectacol. Ăsta este aportul pe care noi îl aducem, ca toți oamenii, indiferent în ce domeniu o să lucreze ei, să aibă un fel de gândire puțin mai altfel, creativă, să vadă și altceva. Să le dăm un impuls să nu stea toată ziua numai pe un scaun în fața unui computer și să mai iasă, să vadă o lecție de jazz”, a spus managerul Filarmonicii Brașov, Dragoș Dumitriu.


Ruxandra Stoica