ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident rutier la Teliu

Publicat: miercuri, 18 Ianuarie 2023 , ora 8.22

UPDATE:

“La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei și pentru acordarea asistenței medicale necesare. Victima, o persoană de sex masculin în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial, era inconstientă și a fost transportată la Spitalul Județean Brașov de către echipajul SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

.............................

Trafic îngreunat pe DN10, la Teliu, în urma unui accident rutier.

A fost implicat un singur autoturism care a lovit un stâlp situat pe marginea părții carosabile. Din primele informații, se pare că o persoană a suferit vătămări corporale. Traficul se desfășoară dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Radio România Brașov FM