ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ateliere la „Casa Mureșenilor”

Publicat: joi, 9 Februarie 2023 , ora 19.57

Muzeul „Casa Mureșenilor” organizează în săptămâna de vacanță de la finalul acestei luni un program adresat copiilor cu vârsta între 6 și 14 ani.

Astfel, miercuri, 22 februarie, la ora 12:00, va avea loc un atelier despre istoria tiparului, cu aplicație practică și descoperirea fostelor fabrici de ciocolată ale Brașovului.

Pentru aceasta, micuții vor vizita expoziția „O poveste dulce”, ce cuprinde peste 600 de cutii de bomboane de ciocolată.

Pentru fiecare copil, participarea la atelier costă 6 lei.

Joi, 23 februarie 2023, tot de la ora 12:00, cei mici pot participa la un atelier de mărțișoare pe etamină, cu motive tradiționale, alături de artista brașoveană Gabriela Bularca.

Tot 6 lei este și participarea la acest atelier.

Vineri, 24 februarie 2023, de la ora 12:00, elevii se pot bucura de o „Poveste a viorii”, o activitate interactivă cu violonistul brașovean Bogdan Costache, profesor la AlexZ Music Star.

Pentru aceasta, părinții vor plăti 10 lei de participant.

Atelierele propuse vor avea un număr 20 de participanți și se vor ține la sediul muzeului.

Sursa foto: Facebook / Muzeul Casa Muresenilor Brasov

Sorin Țîrcă