ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru tineri au ajuns în arest după ce au agresat un student într-o stație de autobuz din Brașov

Publicat: duminică, 12 Februarie 2023 , ora 8.20

Trei tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și un al patrulea a fost plasat în arest la domiciliu, fiind bănuiți că ar fi agresorii unui student, pe care l-au atacat, în urmă cu o săptămână, într-o stație RATBv și pe care l-au deposedat de portofel.

Conform unui comunicat remis, sâmbătă, de IPJ Brașov, în urma investigațiilor defsășurate, polițiștii de investigații criminale au stabilit că doi dintre cei patru tineri ar fi făcut parte și dintr-un alt grup, care, în aceeași noapte în care a fost atacat studentul, ar fi pătruns într-o societate comercială de unde au sustras bunuri în valoare de 30.000 de lei.

Cu ocazia investigațiilor desfășurate, o parte dintre bunurile sustrase de tineri au fost identificate chiar la persoanele suspecte, fiind recuperate, a menționat sursa citată.

Cei patru tineri, identificați ca fiind agresorii studentului, au fost, inițial, reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei dintre aceștia, iar pentru cel de-al patrulea, a decis măsura arestului la domiciliu.

În aceste cauze, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de 'furt calificat' și 'tâlhărie calificată'.
Radio România Brașov FM