ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Soluție temporară pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 – construcție tip balon până la finalizarea unei noi săli de sport

Publicat: miercuri, 15 Februarie 2023 , ora 22.35

La capătul unei ședințe de peste 6 ore, cu dezbateri aprinse, consilierii locali au decis: elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 vor folosi temporar o construcție tip balon pentru orele de sport.

Balonul va fi instalat pe locul fostei săli de sport, care va fi demolată, anul acesta, urmând ca pe viitor să fie întreprinse demersurile necesare pentru o nouă sală de sport, prin CNI.

O să existe o sală de sport tip 1 (...) suprafață suficientă pentru handbal, cu tribune ș.a.m.d. Această sală a fost trimisă ca intenție către CNI. Urmează să și parcurgă drumul de a fi inclusă pe lista de sinteză, după care să aibă o alocare din fonduri guvernamentale. Ca perspectivă de timp vorbim de anul acesta. Ar trebui să terminăm această reconversie și construire a balonului, urmând ca în doi ani de zile - 24 de luni este termenul orientativ, în funcție de cum se mișcă și structurile de decizie naționale - să avem o nouă sală de sport”, a explicat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Mai multe, aici: Dezbateri aprinse la ședința extraordinară de Consiliu Local pe tema sălii de sport de la Școala Nr. 2

Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Radio România Brașov FM