ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Incendiu la o casă din Șchei

Publicat: joi, 16 Martie 2023 , ora 13.02

O casă din cartierul brașovean Șchei a fost cuprinsă de flăcări, această după amiază.

Pompierii brașoveni s-au deplasat la locuința de pe strada Podul Crețului și au reușit, în scurt timp, să localizeze incendiul.

Flăcările s-au extins, totuși, și la casa părintească, aflată în aceeași curte, la care au ars aproximativ 20 de metri pătrați de acoperiș.

Potrivit pompierilor, casa părintească nu era locuită, iar în cealaltă se aflau trei persoane, care au fost evacuate.

La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD. Când au ajuns echipaje la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul construcției cu flăcări mari și degajarea de fum. Casa era construită din lemn, ceea ce a favorizat propagarea și dezvoltarea incendiului. Cu repeziciune s-a reușit localizarea incendiului, înainte ca acesta să se extindă și la alte case situate în apropiere. A ars acoperișul și mansarda construcției pe o suprafață de aproximativ 300m². Patru persoane care se aflau în casă în momentul izbucnirii incendiului s-au auto-evacuat. Proprietarul casei a fost mușcat de propriul câine și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD deplasat la fața locului. Acesta a suferit un traumatism la nivelul membrelor superioare și a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Potrivit reprezentanților IPJ Brașov, traficul rutier a fost reluat și se desfășoară în condiții normale.

........................................

UPDATE 3:

Incendiul s-a extins la o casă aflată în aceeași curte.

“Acesta s-a extins la încă o casă aflată în aceeași curte, lipită de primul imobil. Polițiștii au luat măsuri ca persoanele prezente în zonă să păstreze o distanță de siguranță și protecție”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov FM