ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început partea de refacere a marcajelor rutiere din oraș

Publicat: sâmbătă, 25 Martie 2023 , ora 10.06

A început partea de refacere a marcajelor rutiere din oraș. Lucrările fac parte din calendarul Lunii Curățeniei, iar obiectivul municipalității este ca până în data de 14 aprilie să încheie toate activitățile.

Este vorba despre salubriuzarea domeniului public și a zonelor verzi, reparații la mobilierul urban, curățarea canalelor de scurgere. Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

"Suntem în plină desfășurare a activităților în cadrul lunii curățeniei am început refacerea marcajelor rutiere, refacerea marcajelor trecerilor de pietoni. Prima zonă este cartierul Șchei și în funcție și de condițiile meteo vom continua această activitate în toate zonele și intersecțiile importante".

Brașovenii pot urmări stadiul activităților din cartierul lor pe abc.brasovcity.ro și tot aici pot sesiza eventuale probleme sau neconformități legate de aceste activități.
Adina Chirvasă