ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De Paște se va schia în Poiana Brașov

Publicat: miercuri, 29 Martie 2023 , ora 14.01

De Paște se va schia în Poiana Brașov, promit administratorii pârtiilor. Având în vedere condițiile meteo favorabile din ultimele zile, municipalitatea a luat decizia prelungirii sezonului de schi.

În prima etapă, sezonul va fi prelungit până în 17 aprilie, iar dacă starea pârtiilor va fi optimă, se va schia până în 30 aprilie.

"Datorită condițiilor meteo din ultima perioadă, care ne-au permis cel puțin ultimele 36 de ore producem zăpada artificială, la care s-au adăugat și ninsoarea din ultimele două zile, sezonul de schi va fi prelungit cel puțin până în data de 17 aprilie, adică până la sărbătorile de Paști. De ieri dimineață, de la ora 6:00, toate instalațiile de producere a zăpezii artificiale din zona superioară funcționează în continuu, iar în zona inferioară încercăm amenajăm două trasee de coborâre până în Poiana Brașov. Este vorba de Sulinar pe canal, cu ieșire în pârtia Subteleferic și pe Drumul Roșu, de asemenea cu ieșirea în pârtia Subteleferic", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov Sorin Toarcea.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează în timpul săptămânii sunt telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16:00 pentru ultima urcare cu telegondola, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 15:45.

Puteți afla date despre starea pârtiilor și instalațiile care funcționează pe starepartii.brasovcity.ro

Nucu Jalea