ACUM:
15.00
Buletin de știri
Urmează:
15.05
Sens unic
Apoi:
16.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Până săptămâna viitoare, puteți să votați profesorii altfel din județ

Publicat: vineri, 31 Martie 2023 , ora 9.28

Până săptămâna viitoare, puteți să votați profesorii altfel din județul Brașov.

Nominalizați sunt 6 dascăli din școli din județ și au fost aleși din propunerile elevilor brașoveni pentru trei categorii. Mai exact: Profesorul cu activități extrașcolare, Premiu special și Profesorul cu mod interactiv de predare.

„Profesori Altfel” este un proiect inițiat de Asociația “Brașovul Altfel”, alături de “Interact Kronstadt” și Consiliul Județean al Elevilor Brașov, cu intenția de a-i aduce în atenție pe dascălii implicați în procesul de formare a elevilor, dar și din dorința de a-i motiva pe alți profesori în aceeași direcție.

La categoria “Profesorul cu activități extrașcolare”, nominalizate sunt Mihaela-Carmen Codrea, de la Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele și Silvia Prună Tarcan, de la Colegiul de Științe ale Naturii “Emil Racoviță” din Brașov.

Pentru Premiul special, cei care doresc pot vota între Ioana Sofia Florescu, de la Liceul Teoretic “Ioan Pascu” din Codlea și Ana-Maria Savu, de la Liceul Teoretic “Ion Codru-Drăgușanu” din Victoria.

La a 3-a categorie, “Profesorul cu mod interactiv de predare”, nominalizate sunt Mihaela Mărginean, de la Liceul Vocațional de Arte Plastice "Hans Mattis-Teutsch" din Brașov și Ionela Holban, de la Colegiul de Științe ale Naturii “Emil Racoviță” din Brașov.

Echipele câștigătoare vor fi premiate.

Elevii participanți vor primi suma de 1.000 lei și câte un voucher bilet de acces la un film.

Din fiecare echipă se va alege și un elev care primește un zbor gratuit cu o școală de aviație.

Profesorul câștigător va primi suma de 1.500 lei și un voucher la o editură în valoare de 400 lei.

Voturile pot fi exprimate până pe 7 aprilie, pe un formular google, disponibil aici: FORMULAR.

Sursa foto: pixabay.com


Adina Chirvasă