ACUM:
15.00
Buletin de știri
Urmează:
15.05
Sens unic
Apoi:
16.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Faza județeană a Concursului Național de produse finale din proiecte europene, azi, la Casa Corpului Didactic

Publicat: vineri, 31 Martie 2023 , ora 11.11

16 unități școlare din județ își prezintă astăzi proiectele la faza județeană a Concursului Național de produse finale din proiecte europene – MADE FOR EUROPE.

Evenimentul are loc în această dimineață la Casa Corpului Didactic Brașov, iar în concurs vor intra 23 de produse, prezentate de elevii care au contribuit la realizarea lor.

„Concursul este organizat în vederea valorizării și promovării experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor educaționale finanțate din fonduri europene”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Brașov.

Pe de altă parte, luni, 3 aprilie, mai multe unități școlare din județ participă la o campanie de plantare pe Dealul Melcilor, în cadrul unui parteneriat între IȘJ Brașov, Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt și Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Faza națională a concursului „Made for Europe” va avea loc la Bistrița Năsăud, în perioada 24 – 28 aprilie.

Radio România Brașov FM