ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Polițiști brașoveni premianți

Publicat: sâmbătă, 1 Aprilie 2023 , ora 11.26
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov a premiat polițiștii brașoveni care s-au remarcat în activitatea din anul 2022. Momentul a fost marcat printr-o festivitatea specială de decernare a titlurilor de excelență "Pro Urbe". Au fost acordate patru astfel de titluri.

Astfel, comisar-șef de poliție Cosmin Giosanu, din cadrul Serviciului Rutier, a fost premiat pentru un proiect implementat în premieră pentru România. Este vorba despre implementarea sistemul de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de Serviciul Rutier Brașov.

Inspector de poliție Maria Ilona Șocu, de la Serviciul de Pregătire Profesională, a fost premiată pentru performanțele sale sportive. Aceasta a obținut trei medalii de aur și o medalie de argint în probele atletice de viteză din cadrul World Police and Fire Games 2022, competiție desfășurată în Olanda, precum și locul I la Concursul Național de Ștafetă și Probe Neclasice organizat de Federația Română de Atletism.

Agentul principal de poliție Emanuel Cîndea, din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Feldioara - Postul de Poliție Măieruș a fost premiat pentru o intervenție unică. El a ajutat o femeie să aducă pe lume un copil, până la venirea ambulanței;
Un alt agent de poliție, Iulian Anghel, din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Feldioara - Postul de Poliție Budila a primit titlul de excelență "Pro Urbe" pentru că a salvat viața unei persoane aflate în pericol.


Bianca Bucă