ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autoturism lovit de tren între Cărpiniș și Prejmer. Două persoane rănite

Publicat: vineri, 14 Aprilie 2023 , ora 17.13

S-a intervenit pentru descarcerarea victimei și pentru acordarea asistenței medicale. Persoană de sex masculin în vârstă de 47 ani a suferit un traumatism toracic-abdominal și a fost transportată la UPU Brașov. Persoană de sex masculin în vârstă de 18 ani, politraumatizată, intubată și ventilat mecanic, transportată la UPU Brașov”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

..................................

Intervine și eclicopterul SMURD de la Brașov.

În urma accidentului au rezultat 2 victime, dintre care una încarcerată – inconștientă. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare și un echipaj cu apă și spumă (...) și elicopterul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Brașov

..................................

Știrea inițială:

Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren, între localitățile Cărpiniș și Prejmer.

Pe DJ 112 D, între localitățile Cărpiniș și Prejmer. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un autoturism a fost lovit de tren. Primele date indică existența a două persoane vătămate corporal, dintre care una în stare de inconștiență. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și la acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Radio România Brașov FM