ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Allen Coliban pierde primul „meci” cu Camera de Conturi în speța FC Brașov

Publicat: vineri, 21 Aprilie 2023 , ora 14.05

Raportul de audit realizat de Curtea de Conturi la Primăria Brașov în toamna anului trecut a arătat că o parte din bugetul alocat de municipalitate către echipa de fotbal FC Brașov nu a fost cheltuit corect.

Municipalitatea a contestat acest raport, dar în primă instanță Curtea de Conturi a câștigat.

Primarul Allen Coliban a admis că din totalul de 3,5 milioane de lei alocați clubului, o parte nu au fost cheltuiți corect, dar că acest prejudiciu a fost deja recuperat de club din venituri proprii.

Legat de fondurile pe care municipiul le-a recuperat de la FC Brașov, sunt cheltuieli salariale care au fost preluate în urma transferului de la clubul Corona, cheltuieli pe care analiza juridică a stabilit că nu puteau fi decontate din banii publici. Vorbim de 112.000 lei, care au fost recuperați de la club din surse proprii”, a precizat primarul Allen Coliban.

Raportul este deocamdată nefinalizat, din cauza contestațiilor ridicate în instanță de reprezentanții Primăriei Brașov.

În acest moment, clubul FC Brașov se află pe primul loc în play-out-ul Ligii secunde de fotbal, iar în această etapă evoluează în deplasare cu Ripensia Timișoara.

Adrian Susanu