ACUM:
8.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

31 de ani de activitate Hospice Casa Speranței, împreună cu comunitatea brașoveană

Publicat: duminică, 23 Aprilie 2023 , ora 15.27

Fundația Hospice Casa Speranței aniversează 31 de ani de activitate, alături de comunitatea brașoveană.

Până la ora 18.00, voluntarii fundației și Scooby-Doo sau Batman ori alți animatori puși pe șotii îi așteaptă pe cei mici, alături de părinți și bunici, în Piața Sf. Ioan din Centrul Istoric al Brașovului.

Acolo au parte de multă distracție, cu jocuri, ateliere de pictat, de meșterit jucării, de programare și robotică. Copiii deja prezenți s-au declarat încântați de această acțiune.

Cu această ocazie, participanții au ocazia să facă și fapte bune. Manager comunicare Hospice Casa Speranței, Andreea Țirea:

”Ne-am gândit este un bun prilej de a ne întoarce în comunitate și a provoca brașovenii la joacă, la o joacă faină și în același timp de a conștientiza nevoia asta de ajutor care există în comunitate atât pentru pacienții adulți cu boli incurabile, cât și pentru copiii cu boli limitatoare de viață. Odată cu această aniversare, am început strângerea de fonduri pentru a construi un nou spital Hospice la Brașov și de aceea mulțumim tuturor brașovenilor care sunt alături de noi cu donații sau prin completarea formularelor de 3,5% fonduri, care ne ajută pe noi punem temelia practic acestui spital”. 

Cei care vor să dea o mână de ajutor acestei cauze comunitare găsesc mai multe informații pe site-ul fundației: hospice.ro.
Camelia Vlad