ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO. 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov și 7 adulți au fost implicați într-un grav accident rutier

Publicat: miercuri, 26 Aprilie 2023 , ora 23.28

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență, în această seară, pe DN1 la Hula Bradului. În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate 2 autocare și un autoturism.

La spital au fost transportați 33 de minori și un adult cu traumatisme minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante, conform echipelor de intervenție de la față locului. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital.

În autocare se aflau 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov, precum si cadre didactice, care se întorceau acasă, după ce astăzi au vizitat Sibiul. Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la km. 291+100m. Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Brașov, a frânat brusc când a observat autoturismul condus din sens opus de către un arădean în vârstă de 55 de ani.

Autocarul care circula în spatele său, condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune față - spate cu acesta, iar din impact a fost acroșat ușor și autoturismul.

Acum, traficul rutier s-a reluat și se circulă pe ambele sensuri.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Surse: ISU SIBIU și IPJ SIBIU
Radio România Brașov FM