ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbat arestat pentru tâlhărie. Și-ar fi amenințat victima cu un cuțit de vânătoare

Publicat: joi, 4 Mai 2023 , ora 9.56

Un brașovean a ajuns în arest după ce, alături de alt bărbat, și-ar fi amenințat o cunoștință cu un cuțit de vânătoare și ar fi sustras bunuri de circa 16.000 de lei din apartamentul acesteia.

„La data de 02 mai, Poliția Brașov a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 25 de ani cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la locuința sa, din municipiul Brașov, a deschis ușa unei cunoștințe de-ale sale, ce era însoțită de un bărbat necunoscut. Ulterior, în urma unor discuții în contradictoriu, au pătruns în locuința persoanei vătămate și au amenințat-o, fapt ce a determinat-să se refugieze pe pervazul exterior al imobilului. În continuare, unul dintre agresori a scos la vedere un cuțit de vânătoare și a amenințat victima cu acte de violență, cu scopul de a o determina să revină în imobil. Persoana vătămată a refuzat să dea curs solicitărilor acestuia, drept urmare cei doi agresori i-au sustras din locuință trei telefoane și alte bunuri, în valoare de aproximativ 16 000 lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Suspectați de săvârșirea faptei sunt doi bărbați, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Brașov. Cea de-a două persoană bănuită nu a fost găsită până la acest moment, aceasta sustrăgându-se cercetărilor, însă activitățile operative sunt în curs de desfășurare pentru prinderea sa. Bărbatul reținut, a fost prezentat (...) judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, au adăugat reprezentanții IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro

Radio România Brașov FM