ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiect de mediu la Școala Gimnazială Nr. 9

Publicat: marți, 16 Mai 2023 , ora 16.58

Grija pentru mediu se predă și la școală.

Asociația Play Out își propune să sensibilizeze populația cu privire la astfel de probleme și a început cu elevii Școlii Gimnaziale Nr. 9, îndrumați de cinci profesori inimoși.

„Proiectul își propune construire a cinci zone creative. Prima este zona «Păsări fericite», unde copiii împreună cu noi am făcut căsuțe pentru păsărele. Cea de-a doua zonă a fost «Colectarea selectivă», unde noi, împreună cu copiii, am construit câteva coșuri de gunoi tot din materiale reciclabile. Următoarea zonă, cea de-a treia, este zona de «Reciclate și înapoi la lume date». De asemenea, am mai construit o zonă, zona de «Lectură creativă», o bibliotecă, tot așa, din materiale reciclabile. Și ultima zonă pe care noi am avut-o de implementat a fost «Grădina fericită», unde, după cum puteți observa, am ieșit în curte cu copilașii și am plantat”, a spus profesoara Maria Muntean.

Elevii s-au bucurat să transforme în lucruri utile obiecte care ar fi poluat mediul:
Sorin Țîrcă