ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Fii Vânător de Munte pentru o zi!", de 1 Iunie, la Castelul Bran

Publicat: duminică, 21 Mai 2023 , ora 12.25

De 1 Iunie, cei mici sunt așteptați să devină vânători de munte pentru o zi. Brigada 2 Vânători de Munte "Sarmizetegusa" organizează, de Ziua Copilului, la Castelul Bran, mai multe activități atractive pentru cei mici.

Toate acestea în contextul în care, anul acesta, Brigada 2 Vânători de Munte, unitate de elită a Armatei Române, împlinește un secol de existență.

"De ziua lor, copiii se vor bucura de prezentări de tehnică, armament și echipamente militare, funicular, tiroliană peste lacul din curtea castelului, panou de cățărare, traseu aplicativ, exercițiu demonstrativ de coborâre în rapel, din turnul Castelului Bran, dar și de alte surprize", a precizat sergent major Alexandra Ciolpan.

Activitățile vor continua în weekendul 3-4 iunie, când vânătorii de munte brașoveni, alături de partenerii americani, vor organiza, în parcarea mall-ului Coresi, o prezentare de tehnică, materiale și echipamente militare.

Sorin Țîrcă