ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

IMM-urile din turism sunt invitate să aplice pentru o finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro

Publicat: vineri, 26 Mai 2023 , ora 16.06

Vouchere de maxim 10.000 de euro, bani nerambursabili, pentru soluții digitale inovative. Le pot obține IMM-urile din turism din județ, precum hoteluri, pensiuni sau agenții de turism, care se înscriu în proiectul TourINN Act.

Este vorba despre un proiect finanțat de Comisia Europeană și derulat de o companie de consultanță și tehnologie din Brașov, în parteneriat cu Primăria Brașov și structuri din Grecia, Cipru, Spania, Italia.

"Am lansat un apel deschis pentru IMM-uri din turism din cele cinci țări, pe care le vom finanța cu un total de 600.000 euro, respectiv vouchere de inovare de câte 10.000 euro pentru fiecare companie care câștigă o finanțare pentru a implementa soluții digitale inovative și sustenabile din catalogul nostru de soluții, în speranța de a crește atât gradul de alfabetizare digitală, de utilizare a tehnologiilor digitale în turism, cât și de reziliență și sustenabilitate a acestora. Avem un catalog de servicii, de la servicii de PR și marketing până la tehnologii digitale avansate de tip cloud computing sau inteligență artificială, brățări pentru geolocalizarea turiștilor pentru a le îmbunătăți experiențele, inclusiv o schemă de granturi pentru panouri solare", ne-a spus managerul de proiect, Zaki Mihlem.

IMM-urile eligibile pot aplica, până în data de 15 iulie, ora 18.00 (ora României) pe platforma dedicată (http://platform.tourinnact.eu). Durata de implementare a proiectelor se întinde până în 30 septembrie 2024.

Adina Chirvasă