ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Muzică de film, la Casa Mureșenilor și Opera Brașov, săptămâna aceasta

Publicat: marți, 13 Iunie 2023 , ora 12.49

Muzică de film, săptămâna aceasta, în două evenimente de excepție pregătite pentru melomani de artiștii Operei Brașov.

Miercuri, de la ora 17.00 sunteți așteptați la Muzeul „Casa Mureșenilor”, la „Recitalul de la ora cinci”, susținut de soliștii Operei Brașov: Anda Pop, Lăcrămioara Schuller, Sonia Hazarian, Mihai Irimia, Alexandru Aghenieși Alexandru Chiriac, acompaniați la pian de Lioara Popa. În programul serii, muzică din filme și musical-uri celebre precum „Casablanca”, „Nașul”, „Sunetul muzicii”, „Mizerabilii”, „Cats” sau „Kiss me, Kate”.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Muzeului Casa Mureșenilor, înainte de eveniment, la prețul de 8 lei pentru adulți, 4 lei pentru pensionari și 2 lei pentru elevi sau studenți studenți.

Sâmbătă, la Sala Operei Brașov, de la ora 18.30, va avea loc un concert susținut de Cvintetul Vocal Anatoly, cu piese din coloanele sonore ale peliculelor care au marcat istoria cinematografiei.

Printre acestea, melodii din filme ca „Vă place Brahms?”, „Singing in the Rain”, „Love Story”, „Vrăjitorul din Oz”, „Sister’s Act”, din animațiile Disney „Regele Leu”, „Frumoasa și Bestia”, dar și din îndrăgite filme românești: „Cântecele mării” sau „Liceenii”.

Pentru acest eveniment nu mai sunt bilete disponibile.

Radio România Brașov FM