ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tablete pentru copiii internați pe secția de pediatrie a Spitalului Municipal Săcele

Publicat: miercuri, 21 Iunie 2023 , ora 13.29

Zece tablete au fost achiziționate de conducerea Spitalului Municipal Săcele pentru copiii care sunt internați pe secția de pediatrie a unității medicale.

Pentru a veni în întâmpinarea copiilor internați și pentru a le îmbunătăți perioada de spitalizare, cei mici vor avea acces pe device-urile concepute special pentru ei.

Tabletele au venit pe un proiect de cablu, un contract existent la nivelul spitalului, și ca orice propunere de bonus pe acest contract a venit propunerea furnizorului, ceea ce pe noi ne-a dus cu gândul imediat la oferirea de acest - să spun așa - mijloc de petrecere a timpului în spital pentru copii. Ele au fost ulterior prelucrate de către unul din salariații noștri, pentru ca copilașul să aibă acces strict la jocuri pentru vârsta lui sau filme special pentru vârsta lui. Deci accesul pe tabletă este limitat, de la început. Are acces doar la activități de vârsta copilului internat în spital”, a precizat directorul Spitalul Municipal Săcele, dr. Rodica Pârvan.

Ruxandra Stoica