ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea speră că a patra oară va reuși să găsească un ofertant pentru "școala de rezervă"

Publicat: joi, 22 Iunie 2023 , ora 19.08

Primăria a prelungit din nou termenul pentru închirierea unui spațiu care să se preteze activităților școlare pentru situațiile în care se fac lucrări de reabilitare la școli, iar elevii trebuie relocați.

"Având în vedere la termenul anterior nu s-a prezentat niciun ofertant pentru închiriere spații pentru activități școlare, s-a luat decizia prelungirii termenului până în data de 20 iulie, ora 12.00 astfel încât cei care dispun de astfel de spații poată depune o ofertă pentru ca Primăria închirieze acel imobil pentru a-l transforma în clase și în facilități pentru desfășurarea orelor de școală", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea acestei achiziții este de aproximativ 3 milioane de euro, iar contractul ar urma să fie pe o perioadă de 7 ani. În prezent, când o școală intră în șantier, elevii sunt mutați la alte unități școlare, în schimbul de după-masă.

Adina Chirvasă