ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adolescenți rătăciți pe munte, găsiți de jandarmii din Predeal

Publicat: joi, 22 Iunie 2023 , ora 19.40

S-au îndepărtat de grupul cu care au mers pe munte, iar restul colegilor de drumeție au intrat în panică astfel au contactat jandarmii. Este cazul a doi tineri găsiți rapid de jandarmii montani. 

Întâmplarea a făcut ca o patrulă de jandarmi să se afle pe traseul montan cuprins între Cabana 3 Brazi și Poiana Secuilor, când au primit sesizarea din partea grupului de persoane care nu reușea să ia legătura cu cei doi membri.

Jandarmii s-au organizat în cel mai scurt timp, iar în baza informațiilor primite de la turiști, au început căutările celor doi adolescenți. După 30 de minute, la o distanță de aproximativ 1 km pe traseul spre Cheile Râșnoavei, tinerii au fost găsiți nevătămați și fără a avea nevoie de asistență medicală.

”Ne bucurăm că experiența și profesionalismului colegilor noștri a făcut ca acțiunile de căutare să se termine într-un timp scurt, precum și de faptul că adolescenții sunt în afara oricărui pericol,  având în vedere că vremea din zonă le-ar fi putut crea probleme”, au menționat reprezentanții Jandarmeriei, într-un comunicat de presă.

Radio România Brașov FM