ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tablouri din fragmente de jucării stricate, la Street Delivery

Publicat: duminică, 25 Iunie 2023 , ora 15.06

Comunitatea de cetățeni ucraineni din Brașov este prezentă la evenimentul Street Delivery cu mai multe ateliere menite să stimuleze imaginația și spiritul creativ al copiilor.

Micii participanți pot contribui, de asemenea, cu materiale pentru realizarea de lucrări plastice pe care le pot lua, apoi, acasă, dar și a unui tablou al comunității. Coordonatorul Centrului CATTIA, Andreea Vrânceanu ne-a detaliat inițiativa:

Cei mici sunt extrem de încântați de lucrurile pe care le creează la standul Cattia Community:

Reamintim că, în acest weekend, a treia ediție Street Delivery Brașov a închis zona dintre Modarom și magazinul Star pentru mașini și a deschis-o pentru oameni.

Acolo sunt organizate zeci de activități pentru persoane de toate vârstele, cum ar fi: intervenții urbane și proiecte comunitare, ateliere creative, activități sportive, spații de lectură, inițiative de mediu și spectacole de muzică. Evenimentul, care se încheie în această seară, este organizat de Fundația Cărturești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Camelia Vlad