ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Să vină turiștii în citybreak-uri cu avionul! Ghimbavul este pregătit!

Publicat: duminică, 2 Iulie 2023 , ora 16.02

În acest weekend, Ghimbavul a îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a celebra zilele orașului.

Pe parcursul a trei zile, mii de oameni s-au delectat cu produse gastronomice locale dintre cele mai delicioase și cu spectacole ale unor artiști consacrați.

Inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov - Ghimbav aduce și speranța că din ce în ce mai mulți turiști vor vizita Transilvania prin poarta deschisă la Ghimbav. Mai multe detalii ne-a oferit chiar primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra:

"Suntem în centrul României, suntem o zonă importantă, o zonă care atrage turiști, motiv pentru care cei care trebuie se ocupe trebuie gândească este un aeroport care va deveni un punct important pe harta aeroporturilor din România și din Europa. Ducem lipsă de turiști, ducem lipsă de cei care ar dori viziteze țara noastră în weekend-uri. City break-urile trebuie prospere la noi pentru avem tot ce ne trebuie, de la peisaje la restaurante bune, la hoteluri bune, iar Ghimbavul face tot posibilul ca poarta de intrare asigure cât se poate de eficient accesul la aceste obiective frumoase".

Manifestările dedicate Ghimbavului se încheie în această seară cu recitalurile Aurel Tămaș, Vama și Smiley începând cu ora 19.00. La ora 21.50 este programat și un foc de artificii.
Nucu Jalea