ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conflict cu armă albă pe o stradă din Brașov

Publicat: duminică, 2 Iulie 2023 , ora 17.33

Deși trecut de prima tinerețe, un bărbat s-a luat la harță cu trei adolescenți și a ajuns chiar să îi amenințe cu un cuțit, în plină stradă.

Așa a decis bărbatul să soluționeze conflictul iscat în mijlocul străzii. Echipajul de jandarmi solicitat prin apel 112 a ajuns în scurt timp la locul conflictului și a reușit imobilizarea bărbatului și deposedarea de arma albă, reușindu-se astfel detensionarea stării conflictuale înainte ca aceasta să se soldeze cu efecte nedorite.

Atât bărbatul, cât și cei trei tineri, au fost conduși și predați colegilor polițiști în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

În această perioadă, efective sporite de jandarmi și polițiști desfășoară ample acțiuni de prevenire și descurajare a faptelor antisociale produse cu violență.
Bianca Bucă