ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Regulament concurs ”Oraș de pus pe copertă”

Publicat: miercuri, 5 Iulie 2023 , ora 10.00

Regulament concurs ”Oraș de pus pe copertă”
Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov, 5 - 9 iulie 2023


Regulament de desfășurare

1. Cadru general
1.1. Concursul ”Oraș de pus pe copertă” este organizat de Radio România - Serviciul Gaudeamus și Radio România Brașov FM, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2023, 5 - 9 iulie, Piața Sfatului, și se desfășoară în intervalul 5 - 9 iulie.
1.2. Tema concursului: promovarea orașului Brașov și a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România prin corelarea unor elemente simbol ale orașului și ale târgului; conceptul va fi ilustrat, printr-o lucrare din sfera artelor plastice, care să poată fi declinat și utilizat pentru promovarea online a ediției brașovene a Târgului.

2. Premii
2.1. Vor fi acordate următoarele premii, oferite de Radio România, pe baza votului unui juriu care va avea în componență cel puțin un specialist în domeniul arte plastice/grafică: locul 1 - 350 lei, locul 2 - 250 lei și locul 3 - 200 lei.
2.2. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 9 iulie, în cadrul unui eveniment dedicat organizat în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2023.
2.3. Contravaloarea premiilor va fi virată în conturile comunicate în scris de către câștigători sau susținătorii legali ai acestora, în cazul participanților cu vârste sub 18 ani.

3. Condiții de participare
3.1. Concursul este adresat elevilor din județul Brașov, din ciclurile gimnazial și liceal (având ca reper anul școlar 2022 - 2023).
3.2. Lucrările trebuie să se încadreze în sfera artelor plastice (grafică, desen), cu condiția să fie lucrări originale, realizate integral de către participanți.
3.3. Nu vor fi luate în considerare reproduceri ale unor opere deja publicate.
3.4. Un participant poate înscrie în concurs maximum două lucrări.
3.5. Pentru participanții cu vârste mai mici de 18 ani împliniți, este obligatoriu acordul exprimat în scris, prin e-mail, al unui părinte/susținător legal, pentru publicarea lucrării pe website-urile www.gaudeamus.ro și www.radiobrasovfm.ro, dar și pe paginile de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov FM. - vezi modelul de acord
3.6. Este interzisă participarea rudelor/afinilor angajaților organizatorului și ai tuturor organizațiilor implicate în derularea concursului.

4. Modalitatea de derulare și termene
4.1. Elemente necesare pentru înscrierea la concurs, care se expediază exclusiv prin e-mail de către concurenți/susținători legali ai concurenților, către secretariatul târgului, la adresa concurs@radiobrasovfm.ro lucrarea (.jpg), denumirea lucrării, numele/pseudonimul concurentului, clasa clasa absolvită de concurent, acordul pentru publicarea lucrării pe website-urile www.gaudeamus.ro și www.radiobrasovfm.ro, dar și pe paginile de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov - vezi modelul de acord.
(care poate fi exprimat în mesaj sub forma prezentată în modelul de acord).
4.2. Termenul limită pentru primirea lucrărilor este 8 iulie 2023, ora 23.55.
4.3. Lucrările vor fi numerotate, în ordinea primirii; numele/pseudonimul și vârsta concurenților nu vor fi publicate decât după încheierea votului juriului.
4.4. Membrii juriului vor primi lucrările însoțite doar de numărul de concurs al acestora.
4.5. Premiile nu vor putea fi cumulate; în situația în care, din vot reiese același câștigător pentru două premii, concurentul va primi premiul cu valoarea mai mare; pentru acordarea celui de al doilea premiu va fi luat în calcul participantul situat pe locul imediat următor.
4.6. Câștigătorii vor fi invitați să participe la evenimentul organizat pe data de 9 iulie, dar acordarea premiului nu este condiționată de acest aspect; participarea la ceremonia de premiere va fi posibilă doar cu acordul exprimat prin e-mail al părinților/susținătorilor legali.
4.7. Sumele aferente premiilor vor fi virate de către organizator în conturile comunicate de către persoanele care au înscris concurenții, până cel mai târziu la data de 12 iulie 2023.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
5.1. Toate datele cu caracter personal colectate de către organizator sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor);
5.2. Prelucrarea efectuată de către organizator presupune următoarele operațiuni: colectarea, utilizarea, înregistrarea, stocarea, arhivarea, divulgarea - exclusiv cu acordul susinătorilor legali ai concurenților - și ștergerea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale.
5.3. Datele cu caracter personal vor fi utilizate de către organizator cu bună-credință și exclusiv pentru derularea acestui concurs, pentru identificarea corectă a câștigătorilor premiilor și pentru acordarea premiilor conform rezultatelor voturilor.

Model de acord, care poate fi trimis ca text în corpul de mail, odată cu lucrarea

Subsemnatul(a) ___________, în calitate de _________ al concurentului ________, sunt de acord cu publicarea lucrării __________ pe website-urile www.gaudeamus.ro și www.radiobrasovfm.ro, dar și pe paginile de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov, și cu prelucarea datelor cu caracter personal comunicate organizatorului, conform prevederilor legale, exclusiv pentru derularea concursului "..............................".
Radio România Brașov FM