ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Forumul Orașelor Verzi, la Brașov, în perioada 4 - 10 septembrie

Publicat: miercuri, 5 Iulie 2023 , ora 17.25

Forumul Orașelor Verzi va avea loc, în acest an, la Brașov, în perioada 4 - 10 septembrie.

Cea de-a treia ediție reunește experți, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, companii, ONG-uri și cetățeni care aleg acțiunea și accelerează tranziția către orașe mai verzi, mai sustenabile, potrivit administrației locale, organizator al evenimentului.

Cu tema "Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună", evenimentul va cuprinde 3 secțiuni: Conferința Internațională de Politici de Mediu, Salon Expozițional al Soluțiilor Verzi și Timp liber - activități pentru publicul larg.

Sunt așteptați la Brașov, cu această ocazie, peste 300 reprezentanți locali ai orașelor din țară și din Europa, zeci de experți în politici publice de mediu și companii private, alături de localnici brașoveni și turiști.

Participanții vor avea șansa de a interacționa cu specialiști din diverse domenii, precum planificarea urbană sustenabilă, mobilitatea verde, energiile regenerabile, economia circulară și multe altele.

Camelia Vlad