ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acces gratuit și neîngrădit la terenurile de tenis de sub Tâmpa

Publicat: miercuri, 12 Iulie 2023 , ora 15.56

Social democrații brașoveni propun municipalității să pună la dispoziția tuturor locuitorilor cele două terenuri de tenis de lângă baza Agrement, gratuit, astfel încât cât mai mulți iubitori ai tenisului să beneficieze de ele, în baza unui program prestabilit și a unei rezervări.

"Practic, municipalitatea ar trebui întreprindă acțiuni concrete pentru a le face mai accesibile și mai atractive pentru turiști. Administrația USR din Primăria Brașov ar trebui să-și îndrepte privirea și către aceste locuri de relaxare și de joacă și de sport, până la urmă, și aloce resurse pentru modernizarea și întreținere a acestora, prin asigurarea unui covor de joc de calitate și a unei infrastructuri adecvate, cum ar fi instalații de iluminat mult mai moderne și facilități pentru igienă, beneficiile acestea încurajând, practic, brașovenii le folosească în mod regulat", a declarat liderul de grup PSD din Consiliul local Brașov, Alexandra Crivineanu:

Totodată, pentru accesul cât mai multor brașoveni, consilierul local propune implementarea unui sistem de rezervare online.
Camelia Vlad