ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul „Unplugged – Folk la altar” revine la Râșnov, pentru a treia ediție

Publicat: joi, 13 Iulie 2023 , ora 19.02
Festivalul "Unplugged - Folk la altar" revine cu a treia ediție, în perioada 27-30 iulie, în Biserica Evanghelică din Râșnov.

Alexandru Andrieș, Radu Gheorghe și Maria Gheorghiu sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta în vechiul lăcaș de cult.

„Continuăm anul acesta călătoria în istoria muzicii folk și mergem în perioada anilor ‘80, artiștii care au debutat atunci, dar, în același timp, ne jucăm cu această istorie și mergem și în prezent, cu artiștii care au debutat în aceste vremuri, în spațiul Bisericii Evanghelice din Râșnov, un spațiu istoric, cu o rezonanță deosebită. O să avem 4 zile de concerte cu opt artiști cu experiență”,
a precizat organizatorul festivalului, Mihai Dragomir.

În fiecare seară, după concertele din Biserica Evanghelică, va continua incursiunea în istoria muzicii folk prin The Garden Unplugged, cu momente muzicale în Grădina Schubz din Râșnov, alături de artiști brașoveni de toate vârstele.
Camelia Vlad