ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atipic Beauty în Piața Sfântul Ioan

Publicat: miercuri, 19 Iulie 2023 , ora 12.27

Brașovenii sunt așteptați, joi seara, de la ora 19.00, să ia parte la o gală atipică, în Piața Sf. Ioan. 11 persoane în scaun cu rotile vor defila alături de personalități locale, în cadrul Atipic Beauty, un eveniment organizat de Asociația Open Your Heart și Asociația Armonis în parteneriat cu Primăria municipiului Brașov. 

”Atipic beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care vrem îndemnăm priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, depindă de un fotoliu rulant. Cu toate acestea, acești oameni au reușit doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur”, a declarat reprezentanta organizatorilor, Olivia Podobea.

Ținutele modelelor și ale personalităților locale care vor urca pe scenă poartă semnătura unor designeri celebri. Accesul la eveniment este liber și se va face începând cu ora 18.00.

Adina Chirvasă