ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grad de ocupare de peste 70% în stațiunile din județul Brașov, pentru minivacanța de Sfânta Maria

Publicat: miercuri, 2 August 2023 , ora 14.11

Grad de ocupare de peste 70% în stațiunile din județul Brașov, pentru minivacanța de Sfânta Maria.

Turiștii aleg în număr mare și anul acesta stațiunile de la munte, asta și pentru a scăpa de canicula din această perioadă.

Proprietarii de pensiuni îi așteaptă pe turiști cu oferte variate: de la cine festive, până la piscină, jacuzii, activități în aer liber sau formații care vor întreține atmosfera.

Totul pentru o minivacanță perfectă.

Severina Puiu deține o cabană la Fundata, într-o zonă superbă, cu o priveliște care-ți taie răsuflarea:

„Este unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri din an. Turiștii vin în număr mare la munte să-i serbeze pe cei dragi de Sfânta Maria. Unitățile de cazare din zonă sunt pline de oaspeți, gradul de ocupare fiind de aproape 100%. Gazdele au pregătit bucate alese, mici petreceri surpriză, activități outdoor și focuri de tabără pentru turiști, care plătesc între 800 și 1000 de lei, pentru un weekend cu pensiune completă”.

Brașovenii doresc doar să se relaxeze alături de cei dragi:


Anul acesta, minivacanța de Sfânta Maria durează 4 zile, de sâmbătă, 12 august, până marți, 15 august.

Pachetele turistice din județul Brașov, pentru 3 nopți de cazare, pornesc de la un tarif minim de 400 de lei, de persoană, și pot depăși chiar și 2000 de lei la hotelurile de 4 stele, all inclusive.

Radio România Brașov FM